Badrummet ska få ett lyft

badrumsmöbler
Funderar på denna badrumsmöbel. Bild: Trademax

För ett tag sedan satte vi kakel i köket, och nu har turen kommit till badrummet att få sig ett lyft. Vi kommer inte att göra någon helrenovering, men väl byta ut en del saker som har sett sina bästa dagar. Vi ska bland annat byta tvättställ och köpa nya badrumsmöbler, det vill säga skåp, bänk och hyllor. Tvättstället vi har fastnat för hittade vi på Trademax, och där finns det också väldigt fina andra badrumsmöbler. När det gäller badrumsmöblerna har vi inte riktigt bestämt oss för vilka vi ska ha. Det finns så mycket fint att välja mellan, men vi vet i alla fall att de ska vara vita.

Jag har varit lite skeptisk mot att handla möbler online förut, och det var faktiskt först när vi köpte kakel till köket på nätet som jag insåg att det ju egentligen inte är så stor skillnad mot att köpa i butik – samtidigt läste jag denna artikel. Sedan dess har jag blivit en nätshoppare kan man säga, som verkligen har insett fördelarna med att beställa på nätet. Fast jag handlar inte från vilken sida som helst. Det gäller ju att vara smart så att man får de bästa villkoren. Det jag letar efter är:

• Gratis frakt (alternativt väldigt billig frakt)
• Fri retur (så att man inte förlorar på att skicka tillbaka/byta)
• Garanti (det innebär oftast kvalitet)
• Hemleverans (när det gäller större/tyngre saker)
• Bra kundservice (det ska vara enkelt att komma i kontakt med företaget)
• Säkra betalningsalternativ (förskottsbetalning går bort!)

Jag har upptäckt att man på bra sidor, som till exempel Trademax, får bättre villkor och priser än man får i många fysiska butiker!

Be First to Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.