Den riktigt unika gåvan

Jag är en person som anser att när man väl blir instruerad till att klä upp sig så ska man också göra det. Det finns ju inget som är roligt med att göra det halvhjärtat. När det är finare tillfällen så tycker i vilket fall jag att det är läge att slå på stort, och jag tycker att det är riktigt, riktigt roligt att göra det. Med tanke på att det är väldigt sällan som man faktiskt tar sig tiden och får möjligheten till att klä upp sig så gäller det att verkligen passa på, och när tillfällena dyker upp för mig så kan ni räkna med att jag tänker på varenda detalj. Och det är i det här fina som de finaste gåvor har getts till mig.

Manligt, eleganta smycken

En utstickande detalj som helt klart förhöjer intrycket av en manlig elegant stil är ett litet smycke som knappt syns men som fortfarande har en viktig roll att spela. Det är det här som jag har fått i gåva, nämligen manschettknappar. Det som var så speciellt med de jag fick var att de var graverade med mina initialer, vilket fick dem att kännas ännu lyxigare och mer unika när jag bar dem. Ett smycke som alltså jag tycker är väldigt elegant och som dessutom blir alldeles unik för enbart mig är med andra ord en gåva som jag uppskattar väldigt mycket. Sätt din egen prägel på manschettknappen du med, jag lovar att du inte kommer att ångra dig. Eller varför inte tipsa frugan om det?

Vad är det egentligen?

Det som slår mig nu när jag berättar om det är att alla kanske inte vet vad manschettknappar faktiskt är. Jo, det är ett litet smycke som används när man har på sig finare skjortor. Vid slutet på sådana skjortor så kanske ni någon gång har noterat att det inte finns någon knapp för att sätta fast dem, bara hål. Dessa hål är till för att trä igenom manschettknapparna. När de väl sitter på plats så blir de en delikat liten detalj som förhöjer hela stilen, med effekten av att du känner dig extra elegant och uppklädd. Om du inte alls vet vad jag pratar om så kan du kolla på följande video. Där visas det hur man sätter på sig dessa knappar:

Be First to Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.