Om bloggen

Välkomna till en blogg som på ett tydligt och kraftfullt sätt kommer sätta tänderna i framför allt motorsporten, både internationellt sett och hur det ser ut i Sverige. Det är på intet sätt en blogg som kommer att visa prov på den yttersta expertisen, det kan jag säga redan nu så vi har det avklarat. Jag hävdar absolut inte att jag är expert på något vis, jag är enbart en väldigt passionerad och allmänt kunnig motorälskare. Det är av den anledningen som jag har startat den här bloggen, för att ha en plats att återvända till när jag vill skriva om dels mitt motorintresse, men också om mig själv och hur min vardag ser ut.

Jag på hojen!
Jag på hojen!

Med andra ord är detta inte alls en expertblogg, utan en väldigt personlig blogg som inte gör anspråk på att veta mest. Anledningen till att jag säger så beror på att det är många förstå-sig-på-are där ute, och jag vill inte framstå som en av dem, helt enkelt för att jag inte kan allt. Jag kan mycket om det mesta, men långt ifrån tillräckligt för att kalla mig expert på området. Det är därför som bloggen också kommer bli väldigt personlig av sig, med mycket influenser från mitt liv och det jag allra helst sysslar med på fritiden. Jag hoppas att ni kommer tycka om det som jag skriver, för jag vet att det finns många som är intresserade av motorer i Sverige. Och för er som inte är det så finns det mycket att lära och jag bistår gärna med det jag kan.

Jag är intresserad av alla former av motorsport, vilket ni kommer att märka. Det kan sträcka sig så långt som från speedway till Formula 1, vilket på många sätt gör att den här bloggen blir en introduktion till motorsportsämnet i sig. På så sätt kan man ju faktiskt se det som att jag gör motorsporten en tjänst genom att ge människor en väg in i ett helt fantastiskt intresse.