Välkommen till bloggen!

Det här kommer minst sagt att bli spännande! Jag vet inte alls hur den här bloggen kommer att se ut eller vad den kommer att innehålla, det kommer helt enkelt att innehålla det som faller mig på att skriva om i stunden. Det som i vilket fall kommer att vara ett fokus som jag ska försöka kretsa ämnena kring är motorsport i alla dess former. Jag älskar motorsporten och det adrenalin som det ger mig. Att bloggen då kommer att handla om just det är inte speciellt otroligt, det är trots allt det som jag är som mest passionerad av och kan mest om. Vad det i övrigt kommer att bli vet jag inte riktigt, men eftersom att det är en personlig blogg så är det högst troligt att också vanliga vardagsbetraktelser kommer att finnas representerade.

Det är med en ödmjuk inställning som jag går in i det här och jag ställer inga krav på mig själv att prestera återkommande och med tydlig uppdateringsfrekvens, för annars tror jag att jag kommer att tröttna ganska snabbt. Det är betydligt bättre, och roligare, om jag får skriva när jag känner för det. Jag tror att kvalitén på innehållet blir mycket bättre då, och jag tror att ni kommer att tycka om det mer. Om ni känner att ni är bekväma med att jag får berätta om mig själv, samtidigt som jag dyker ner i det djupa motorsportsvattnet, så är det här en blogg som ni minst sagt kommer att tycka om. Varmt välkomna ska ni vara!

Passar förresten på att bjuda på en ny favoritskiva, från legendaren Thåström:

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *